בירה מקרוני וגבינה
בירה מקרוני וגבינה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 444 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-24 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האב. אם יש לכם שיני שום, קמח, עירית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקרוני ברטוורסט בירה וגבינה, מקרוני אפוי דרום וגבינה עם בירה, ומקרוני גבינת בירה וגבינה.
הוראות
מבשלים את המקרונים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה.
בינתיים, בתנור הולנדי, מחממים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף שום; מבשלים ומערבבים במשך דקה. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק; להקציף בהדרגה את החלב, הבירה והשמנת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
הפחיתו את החום. מערבבים פנימה 2 כוסות גבינת צ'דר, גבינת פונטינה ו-1 כף גבינת פרמזן עד להמסה.
מסננים את המקרונים; מערבבים לרוטב.
מעבירים ל3-Qt משומן. צלחת אפייה.
מפזרים את יתרת הגבינות הצ'דר והפרמזן.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה וחום. למעלה עם בייקון מפורר.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי למקרוני וגבינה. עם מק אנד צ'יז עשיר וצ'יזי תרצה לנקות את החך עם משהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.