בירה מתאבן-פונדו גבינה
פונדו בירה-גבינה מתאבן הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו בירה ללא אלכוהול, ברוקולי, חרדל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, פונדו גבינת בירה, ו פונדו גבינת בירה.
הוראות
חותכים לחם לקוביות 1 אינץ'.
מניחים חתיכות לחם במחבת רול ג 'לי ungreased, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'.
אופים כ 10 דקות, ערבוב פעמיים, עד קלוי קלות.
בינתיים, להמיס גבינה בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוקולי, בירה, פימינטוס וחרדל. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד חם.
יוצקים תערובת גבינה לתוך סיר פונדו קרמיקה על אש נמוכה או לתוך 1 1/2-ליטר תנור איטי בהגדרת חום נמוכה.
כדי לשרת, שיפוד חתיכות לחם קלוי עם מזלגות פונדו או שיפודים עץ לטבול לתוך תערובת גבינה. תערובת גבינה תחזיק בישול איטי על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות. 16 מנות (1/2 קוביות לחם כוס 2 כפות פונדו).