קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בישול איטי Bulgur ים תיכוני ועדשים

בישול איטי Bulgur ים תיכוני ועדשים
אם יש לכם כמון טחון, עגבניות, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, עדשים צמחוניות איטיות לבישול, ו 3-מרכיב Slow Cooker ברביקיו עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3-4 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים למעט עגבניות, זיתים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרה 3 עד 4 שעות או עד עד עדשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3
מערבבים עגבניות וזיתים. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 15 דקות יותר. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס