בישול איטי Bulgur ים תיכוני ועדשים
אם יש לכם כמון טחון, עגבניות, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, עדשים צמחוניות איטיות לבישול, ו 3-מרכיב Slow Cooker ברביקיו עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3-4 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים למעט עגבניות, זיתים וגבינה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרה 3 עד 4 שעות או עד עד עדשים הם מכרז.
מערבבים עגבניות וזיתים. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 15 דקות יותר. למעלה עם גבינה.