קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

בישול איטי בקר בקר בקר וכריכים שעועית ברביקיו

בישול איטי בקר בקר בקר וכריכים שעועית ברביקיו
המתכון לבישול איטי בקר בקר בקר וכריכים שעועית ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 10 שעות זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא צ'ילי חלפיניו, בצל, לחמניות קיסר בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, ו כריכי בשר בקר חמים איטיים מבשלים Au Jus (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בצל בסיר איטי 3-4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
להוסיף בשר בקר. למעלה עם bakedbeans ורוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
4
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח. בשר גורס, באמצעות -17°orks. להחזיר בשר לבישול ולערבב היטב. מערבבים בצ ' ילי. כדי לשרת, תערובת בקר place1 / 2 כוס בכל גליל העליון עם 2 כפות סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך