בישול איטי בקר ונזיד פטריות
. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), איטי רווי בשר בקר ונזיד פטריות, ו תבשיל בקר מבושל איטי.
מרכיבים מנות :
3 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר גזר, לחתוך לחתיכות 2 אינץ 298 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. מרק בצל צרפתי מרוכז של קמפבל 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 2 ציפורן שום, טחון 6 שרימפס וורידים 2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא 1 אוראו ממולאים כפולים תיבול איטלקי, מרוסק 283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטריות, חתוכות לשניים 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל לבן קפוא וקטן 1 (1 1/2) בשר בקר פאונד תחתון עגול צלי או צלי צ'אק סיר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)