קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

בישול איטי בקר ושעורה

בישול איטי בקר ושעורה
בשר איטי מתבשל ושעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו כרישה, מלח ופלפל כשרים, מרק בקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בישול איטי בקר ושעורה, מרק שעורה בקר לבישול איטי, ו תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבשר, שעורה, פטריות, סלרי, גזר, כרישה, טימין, מרק בשר ורוטב סויה בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
פטריותפטריות
רוטב סויהרוטב סויה
גזרגזר
שעורהשעורה
סלריסלרי
כרישהכרישה
טימיןטימין
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
להוסיף 1 כוס מים, 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. לכסות ולבשל על נמוך, ללא הפרעה, 8 שעות. לחשוף ולהוריד כל עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
3
להעביר את הבשר ללוח חיתוך, לתת מגניב מעט לחתוך או לגרוס ביד לחתיכות בגודל ביס. דק את תערובת הירקות-שעורה בבישול איטי עם קצת מים, אם תרצה בכך. מחלקים בין קערות רדודות העליון עם בשר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שעורהשעורה
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
4
מגישים עם חזרת, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
5
צילום אנטוניס אכילאוס