קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בישול איטי בקר מונגולי

בישול איטי בקר מונגולי
בשר מונגולי בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 418 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 5584 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי בקר מונגולי, בשר מונגולי., ו בשר מונגולי מהבישול האיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סטייק פלנק קורנפלור לתוך שקית פלסטיק resealable. לנער את התיק באופן שווה מעיל סטייק האגף עם קורנפלור. אפשר לנוח סטייק במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים סטייק עד להשחמה שווה, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים בצל, שום, סטייק צלע, בצל ירוק, רוטב סויה, מים, סוכר חום, זנגביל, ורוטב הויסין בבישול איטי. מבשלים על הגדרה נמוכה במשך כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס