בישול איטי בקר מונגולי
בשר מונגולי בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 418 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 5584 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי בקר מונגולי, בשר מונגולי., ו בשר מונגולי מהבישול האיטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק פלנק קורנפלור לתוך שקית פלסטיק resealable. לנער את התיק באופן שווה מעיל סטייק האגף עם קורנפלור. אפשר לנוח סטייק במשך 10 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים סטייק עד להשחמה שווה, 2 עד 4 דקות.
מניחים בצל, שום, סטייק צלע, בצל ירוק, רוטב סויה, מים, סוכר חום, זנגביל, ורוטב הויסין בבישול איטי. מבשלים על הגדרה נמוכה במשך כ 4 שעות.