קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בישול איטי בשר משומר וכרוב

בישול איטי בשר משומר וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי בשר משומר וכרוב. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1289 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 82 גרם שומן. אם יש לכם כרוב, שמנת, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. 984 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: בישול איטי בשר משומר וכרוב, בישול איטי בשר משומר וכרוב, ו בישול איטי בשר משומר וכרוב.

הוראות

1
להגשה: חרדל מגורען ורוטב חזרת, מתכון להלן
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים סלרי, גזר, בצל ותפוחי אדמה בתחתית סיר בישול איטי גדול או חרס. יש לשטוף את חזה בקר משומר ולמקם על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבקבוק של סטאוט, תבלינים ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. לכסות ולבשל נמוך במשך שמונה עד תשע שעות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הבשר והירקות מן הסיר ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. להגדיל את החום גבוה ומבשלים כרוב עד מתרכך אבל עדיין פריך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
פורסים חזה בקר על פני התבואה, מגישים עם ירקות, חרדל ורוטב חזרת. להעביר נוזל בישול נוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
6
קצפת לפסגות רכות ולאחר מכן לקפל שמנת חמוצה חזרת, לפי הטעם. מתבלים במלח, פלפל וקורטוב של רוטב חריף.;
מרכיבים שתצטרך