בישול איטי בשר משומר וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי בשר משומר וכרוב. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1289 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 82 גרם שומן. אם יש לכם כרוב, שמנת, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סטאוט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. 984 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: בישול איטי בשר משומר וכרוב, בישול איטי בשר משומר וכרוב, ו בישול איטי בשר משומר וכרוב.
הוראות
להגשה: חרדל מגורען ורוטב חזרת, מתכון להלן
מניחים סלרי, גזר, בצל ותפוחי אדמה בתחתית סיר בישול איטי גדול או חרס. יש לשטוף את חזה בקר משומר ולמקם על ירקות.
מוסיפים את הבקבוק של סטאוט, תבלינים ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. לכסות ולבשל נמוך במשך שמונה עד תשע שעות.
הסר את הבשר והירקות מן הסיר ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם. להגדיל את החום גבוה ומבשלים כרוב עד מתרכך אבל עדיין פריך, 20 עד 30 דקות.
פורסים חזה בקר על פני התבואה, מגישים עם ירקות, חרדל ורוטב חזרת. להעביר נוזל בישול נוסף ליד השולחן.
קצפת לפסגות רכות ולאחר מכן לקפל שמנת חמוצה חזרת, לפי הטעם. מתבלים במלח, פלפל וקורטוב של רוטב חריף.;