קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

בישול איטי ג'ירו טורקיה גרוסים

בישול איטי ג'ירו טורקיה גרוסים
בישול איטי ג'ירוקי טורקיה גרוסים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 403 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, 2 מלפפון, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: ג'ירוס בשר בקר מבושל איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו סיר איטי משך גירוס חזיר.

הוראות

1
תרסיס 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים חמאה, שום, 3/4 כפית מלח, רוטב אורגנו ופלפל. לשפשף תערובת על ירכיים טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ירך טורקיהירך טורקיה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים בצל בתנור איטי; למעלה עם ירכיים טורקיה. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 9 שעות או עד טורקיה מתפרקת בקלות עם מזלג. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד את היוגורט, שמיר, שום, מלפפון ונותר 1/4 כפית מלח; מכסים ומקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר טורקיה מ סיר איטי; להסיר מעצמות. לגרוס טורקיה; מערבבים לתוך תערובת הנותרת בסיר איטי. באמצעות כף מחוררת, מחלקים בשר תערובת בצל בין 6 פיתות קפלים. למעלה עם רוטב יוגורט; להעביר רוטב נוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ