בישול איטי ג'ירו טורקיה גרוסים
בישול איטי ג'ירוקי טורקיה גרוסים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 403 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, 2 מלפפון, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: ג'ירוס בשר בקר מבושל איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו סיר איטי משך גירוס חזיר.
הוראות
תרסיס 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים חמאה, שום, 3/4 כפית מלח, רוטב אורגנו ופלפל. לשפשף תערובת על ירכיים טורקיה.
מניחים בצל בתנור איטי; למעלה עם ירכיים טורקיה. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 9 שעות או עד טורקיה מתפרקת בקלות עם מזלג. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד את היוגורט, שמיר, שום, מלפפון ונותר 1/4 כפית מלח; מכסים ומקררים עד ההגשה.
הסר טורקיה מ סיר איטי; להסיר מעצמות. לגרוס טורקיה; מערבבים לתוך תערובת הנותרת בסיר איטי. באמצעות כף מחוררת, מחלקים בשר תערובת בצל בין 6 פיתות קפלים. למעלה עם רוטב יוגורט; להעביר רוטב נוסף ליד השולחן.