בישול איטי זיטי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי בישול איטי. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלי בזיליקום, זיטי, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי זיטי אפוי, בישול איטי זיטי אפוי, ו בישול איטי זיטי אפוי.
הוראות
מערבבים את כל שלושת הגבינות ומלח בקערה בינונית. יש לשטוף זיטי מתחת למים קרים במסננת, המאפשר קצת מים להיאחז פסטה.
ערפל בתוך תנור איטי עם ספריי בישול.
מניחים חצי פסטה בשכבה זוגית מעל תחתית התנור. כפית חצי רוטב על פסטה. נקודה עם חצי תערובת גבינה וחצי בזיליקום. חזור עם פסטה הנותרים, רוטב, גבינה ובזיליקום.
מכסים ומבשלים על גבוה עד פסטה מכרז, 2 עד 3 שעות.