בישול איטי חזיר הוק תבשיל חומוס
לבישול איטי חזיר הוק תבשיל חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח ופלפל, גזר, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל חומוס איטי עם משמשים, תבשיל חומוס מרוקאי מבושל איטי, ו תבשיל חומוס כפרי עם משמשים ולפת {בישול איטי } (מתכונים דומים).
הוראות
בבישול איטי, לשלב את המים, הקרס חזיר, חומוס, גזר, עלי דפנה ורסיסי טימין. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 1 שעה ו 30 דקות, ערבוב מדי פעם,
מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים ומבשלים על נמוך במשך 1 שעה ו 45 דקות, עד החומוס, הקרס חזיר ותפוחי אדמה הם מכרז.
מעבירים את הקרסוליים לצלחת גדולה. השליכו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית. כאשר הקרסוליים קרירים מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר וקוצצים אותו בגסות. החזר את החזיר למרק. באמצעות סכין קילוף, לחתוך את הגזר בתנור לחתיכות בגודל ביס.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומחית למחית. מערבבים את הפירה לתוך המרק יחד עם הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.