בישול איטי טורקיה והלבשה
Slow-Cooker טורקיה & Dressing עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חזה הודו, חמאה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: Slow-Cooker טורקיה & Dressing, כריכי הודו עם בישולים איטיים וסנדוויצ'ים עם רוטב, ו רוטב בישול איטי.
הוראות
מעיל סיר 4 1/2 ליטר איטי עם תרסיס ירקות לא מקל; כפית בתערובת מלית יבש.
מוסיפים מים, חמאה, בצל, סלרי ואוכמניות; מערבבים היטב.
מפזרים חתיכות חזה הודו עם בזיליקום, מלח ופלפל ומניחים על תערובת מלית. מבשלים על הגדרה גבוהה, מכוסה, במשך שעה אחת; להפחית להגדרה נמוכה במשך 5 שעות.
הסר טורקיה, לחתוך ולהניח בצד. בעדינות לערבב את המילוי ולאפשר לשבת במשך 5 דקות.
מעביר מלית למגש העליון עם הודו פרוס.