בישול איטי מקסיקני משך חזיר
המתכון לבישול איטי חזיר משך מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 6 שעות ו-5 דקות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, בשר חזיר צלוי, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו בישול איטי מקסיקני משך חזיר , בישול איטי מקסיקני משך חזיר, ו מקסיקני משך כתף חזיר בבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את החומרים לשפשף בקערה קטנה. 2 אם הצלי קשור בחוט הקצב, להתיר אותו. ללטף את הצלי יבש עם מגבות נייר. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך הצלי בכל רחבי, שמירה על כל שאריות ספייס לערבב מאוחר יותר. להשרות לשפשף לפחות שעה אחת או לילה. 3
מחממים שמן צמחי במחבת בחום גבוה בינוני. (אם אתה משתמש סיר איטי עם מיכל נשלף שניתן להשתמש בו על הכיריים, להשתמש בו, אחרת להשתמש במחבת נפרדת.)
מניחים את הצלי במחבת וחום מכל הצדדים.4
מניחים את הצלי בבישול איטי, ומוסיפים כל עיסוי תבלין שמור. מבשלים על ההגדרה הנמוכה במשך 6 עד 10 שעות, עד חזיר הוא להתפרק במכרז. 5
הסר את הצלי מהכיריים האיטיים והנח על קרש חיתוך.
חותכים לחתיכות גדולות. לאחר מכן השתמש בשני מזלגות כדי למשוך את הבשר לגזרים בגודל ביס. החזר את הגזרים לבישול האיטי וזרוק למעיל עם המיץ מהצלי.
מגישים עם טורטיות, אבוקדו, וסלסה.