בישול איטי משך צלי חזיר
בישול איטי משך צלי חזיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-10 דקות. אם יש לך שום, חרדל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, ו בישול איטי משך חזיר.
הוראות
הסר את כל החוט מן הצלי לקצץ שומן עודף.
מניחים את אבקת צ 'ילי בקערה; להתמזג בשמן, צ' ילי, פלפל, כמון, כוסברה, פפריקה, allspice, מלח ושום כדי להפוך את הדבק. לשפשף את כל החזיר, עובד תערובת התבלינים לתוך הבשר היטב. להשרות לפחות 30 דקות או לילה.
מעבירים את הצלי לבישול איטי.
מערבבים את הקטשופ עם החומץ, מולסה וחרדל.
יוצקים תערובת על הצלי ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 10 שעות או עד רך מאוד.
להעביר את הצלי לקערה גדולה; להשליך כל שומן גלוי. השתמש בשני מזלגות כדי להפריד את הבשר לגדילים ארוכים.
הסר 1 1/2 כוסות של מיצי בישול זן לתוך סיר.
להקציף את קמח התירס ולהביא לרתיחה. מבשלים, ערבוב, עד מעובה מבעבע. להחזיר את הבשר הגרוס לבישול איטי; מערבבים לשלב עם מיצי בישול הנותרים.
מגישים את הבשר על לחמניות רכות; טפטוף עם תערובת רוטב מעובה לפי הטעם.