קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

בישול איטי משך צלי חזיר

בישול איטי משך צלי חזיר
בישול איטי משך צלי חזיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-10 דקות. אם יש לך שום, חרדל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, חזיר ב BlogHer מזון 2013 + בישול איטי להפליא משך חזיר, ו בישול איטי משך חזיר.

הוראות

1
הסר את כל החוט מן הצלי לקצץ שומן עודף.
2
מניחים את אבקת צ 'ילי בקערה; להתמזג בשמן, צ' ילי, פלפל, כמון, כוסברה, פפריקה, allspice, מלח ושום כדי להפוך את הדבק. לשפשף את כל החזיר, עובד תערובת התבלינים לתוך הבשר היטב. להשרות לפחות 30 דקות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את הצלי לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מערבבים את הקטשופ עם החומץ, מולסה וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
יוצקים תערובת על הצלי ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 10 שעות או עד רך מאוד.
6
להעביר את הצלי לקערה גדולה; להשליך כל שומן גלוי. השתמש בשני מזלגות כדי להפריד את הבשר לגדילים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר 1 1/2 כוסות של מיצי בישול זן לתוך סיר.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
להקציף את קמח התירס ולהביא לרתיחה. מבשלים, ערבוב, עד מעובה מבעבע. להחזיר את הבשר הגרוס לבישול איטי; מערבבים לשלב עם מיצי בישול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מגישים את הבשר על לחמניות רכות; טפטוף עם תערובת רוטב מעובה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר