בישול איטי ניו אינגלנד צלי
בישול איטי ניו אינגלנד צלי קדרה הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 927 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה, קמח זהב, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: צלי בקר ניו אינגלנד בבישול איטי, בישול איטי צלי בלסמי, ו סיר בישול איטי ניו אינגלנד מרק צדפות.
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בשר בשמן עד חום מכל הצדדים.
ב 4-כדי 6-ליטר סיר איטי, במקום תפוחי אדמה, גזר ובצל.
מניחים בשר בקר על ירקות. בקערה קטנה, מערבבים חזרת, מלח, פלפל ומים כוס 1; לשפוך על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
הסר בשר וירקות מן הבישול; מקום על מגש הגשה. כיסוי כדי להתחמם.
לתוך כוס מדידה 2 כוס, יוצקים מיצים מן הבישול; רזה עודף שומן מן המיצים.
מוסיפים מספיק מים למיצים כדי למדוד 2 כוסות; יוצקים לתוך סיר 2 ליטר. במיכל מכוסה היטב, לנער 1/2 כוס מים קרים והקמח; בהדרגה לערבב לתוך מיצים.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
מגישים רוטב עם בשר וירקות.