בישול איטי עוף Adobo
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף אדובו בישול איטי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, פלפל, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי עוף Adobo, בישול איטי Adobo עוף, ו בישול איטי עוף Adobo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל, שום, זנגביל, ועלה דפנה בשכבה זוגית בבישול האיטי.
להסיר ולהשליך את העור מן העוף. מסדרים את העוף בשכבה זוגית על גבי תערובת הבצל.
לטאטא את רוטב הסויה, חומץ, סוכר ופלפל יחד בקערה בינונית ושופכים אותו על העוף.מכסים ומבשלים עד העוף מבושל דרך ונופל מהעצם, על 4 עד 5 שעות על גבוה או נמוך.
הסר וזרוק את חתיכות זנגביל עלה דפנה.