בישול איטי עושה מראש נקניק וביצים מקושקשות פטריות
איטיים לבשל מראש נקניק וביצים מקושקשות פטריות נטול גלוטן, ו דל פחמימות, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 290 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מלח, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ביצים מקושקשות מבשלות איטיות, ביצים מקושקשות מוכנות מראש, ו הפוך קדימה ביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד.
מוסיפים פטריות ופלפלים; מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים.
הסר תערובת ממחבת; ניקוז. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.
באותו מחבת, להמיס חמאה על חום בינוני. בינתיים, בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים חצי וחצי, קורנית, מלח ופלפל לביצים.
מוסיפים תערובת ביצים לחמאה במחבת. מבשלים מעל חום בינוני על 7 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא מוצקה אבל עדיין לח. מערבבים במרק.
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בסיר, מניחים חצי תערובת ביצה. למעלה עם חצי מכל תערובת נקניק וגבינה. חזור על שכבות.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 30 דקות או עד גבינה מותכת.
תערובת ניתן לשמור חם על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות.