קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות11
ציון בריאות5
מגזין

בישול איטי פולנטה רכה איטלקית

בישול איטי פולנטה רכה איטלקית
פולנטה איטלקית רכה לבישול איטי עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 11 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שום, קמח תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים, ו בישול איטי חזיר בלסמי עם Polentan וקרם אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 5-כדי 6-ליטר סיר איטי עם אניה סירים איטי; ספריי אניה עם ספריי ספריי ספריי ספריי. בקערה גדולה, לערבב מרק, תערובת גבינה, קמח תירס, בזיליקום מיובש, מלח, ארטישוקים, חלב ושום עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים תערובת לתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות, ערבוב פעם באמצע הבישול. כבה תנור איטי. מערבבים בפלפלים קלויים; בואו לעמוד מכוסה 30 דקות. מערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מפזרים מנות בודדות עם בזיליקום טרי וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.