בישול איטי פולנטה רכה איטלקית
פולנטה איטלקית רכה לבישול איטי עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 11 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שום, קמח תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים, ו בישול איטי חזיר בלסמי עם Polentan וקרם אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
קו 5-כדי 6-ליטר סיר איטי עם אניה סירים איטי; ספריי אניה עם ספריי ספריי ספריי ספריי. בקערה גדולה, לערבב מרק, תערובת גבינה, קמח תירס, בזיליקום מיובש, מלח, ארטישוקים, חלב ושום עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת לתוך סיר איטי.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות, ערבוב פעם באמצע הבישול. כבה תנור איטי. מערבבים בפלפלים קלויים; בואו לעמוד מכוסה 30 דקות. מערבבים לפני ההגשה.
מפזרים מנות בודדות עם בזיליקום טרי וגבינת פרמזן.