בישול איטי, צלוי, פהיטות חזיר.
אם יש לכם רוטב ברביקיו, כמון טחון, בשר חזיר צלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי משך Fajitas חזיר, צלוי משך חזיר בבישול איטי, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר.
הוראות
מניחים חזיר בסיר איטי 3-4 ליטר.
מערבבים רוטב ברביקיו, סלסה, אבקת צ ' ילי וכמון בקערה קטנה; לשפוך מעל חזיר ובצל.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
הסר חזיר מ cooker; מקום על קרש חיתוך. בשר חזיר, באמצעות 2 מזלגות. להחזיר חזיר לבישול ולערבב היטב. מערבבים ירקות מוקפצים ומלח. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שהתערובת חמה וירקות רכים.
באמצעות כף מחורץ כדי להסיר תערובת חזיר מן התנור, למלא כל טורטייה עם תערובת 1/2 כוס חזיר. מקפלים קצה אחד של tortilla עד על 1 אינץ ' מעל מילוי; לקפל בצד ימין ושמאל על קצה מקופל, חופפים. מקפלים הנותרים סוף למטה.
מגישים עם גבינה, ממרח אבוקדו ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.