בישול איטי, צלי ישבן איטלקי.
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם תיבול, פטריות, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בישול איטי, צלי ישבן איטלקי., צלי עכוז מבושל לאט, ו שאריות: רוטב פטריות צלי עכוז מבושל איטי.
הוראות
ב 4-5 ליטר סיר איטי, מערבבים בצל ועגבניות. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, להסיר רשת או מחרוזות.
מניחים בשר בבישול איטי. בקערה קטנה, מערבבים בייקון, שום ותבלינים איטלקיים; לשפשף על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
הסר בקר מ cooker. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור ומים; מערבבים לתוך תערובת עגבניות. להחזיר בקר לבישול.
חותכים פטריות גדולות לשניים. מסדרים פטריות, שעועית וזיתים סביב בשר בקר. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 20 עד 30 דקות עד תערובת עגבניות יש מעובה וירקות רכים.