זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם תיבול, פטריות, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בישול איטי, צלי ישבן איטלקי., צלי עכוז מבושל לאט, ו שאריות: רוטב פטריות צלי עכוז מבושל איטי.
הוראות
1
ב 4-5 ליטר סיר איטי, מערבבים בצל ועגבניות. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, להסיר רשת או מחרוזות.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מניחים בשר בבישול איטי. בקערה קטנה, מערבבים בייקון, שום ותבלינים איטלקיים; לשפשף על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חותכים פטריות גדולות לשניים. מסדרים פטריות, שעועית וזיתים סביב בשר בקר. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 20 עד 30 דקות עד תערובת עגבניות יש מעובה וירקות רכים.