בישול איטי קארי Mussaman
המתכון בישול איטי Mussaman קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 4 שעות ו-35 דקות. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, בוטנים קלויים יבשים, רוטב דגים תאילנדי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . , שהוא מוצק. נסו משחת קארי Mussaman, שרימפס ברוטב קארי מוסאמאן, ו קארי עוף בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה ואת הבצל בבישול איטי.
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים את הבשר והשום יחד בחמאה המומסת עד הבשר משחימים מכל הצדדים.
מעבירים את הבשר והשום לבישול האיטי תוך שמירה על טפטוף הבשר במחבת.
להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה. מערבבים את חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים ואבקת הקארי לתוך טפטפי הבשר השמורים; מבשלים ומערבבים עד שחמאת הבוטנים נמסה.
יוצקים את תערובת חלב הקוקוס לתוך הבישול האיטי. הפוך את התנור האיטי לנמוך; מערבבים את רוטב הדגים, סוכר חום ומרק בשר לבישול איטי.
מבשלים נמוך עד הבשר הוא מזלג מכרז, 4 עד 6 שעות. מערבבים את הבוטנים לתוך הקארי כ -30 דקות לפני ההגשה.