קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות66
מגזין

בישול איטי: תבשיל בקר קלאסי

בישול איטי: תבשיל בקר קלאסי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בישול איטי: נזיד בקר קלאסי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, עלי טימין, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל בשר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר בישול איטי), קלאסי בשר מבושל איטי ומרק שעורה, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שימו את הבשר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים כמה כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את הבשר, כמה חתיכות בכל פעם, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לבישול איטי 4-6 ליטר.
4
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים על אש בינונית עד למכרז, כ -10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומעילים את הבצל; מעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את היין למחבת לגרד את כל חתיכות השחמה; להוסיף את התנור. מערבבים את תפוחי האדמה, גזר, מרק, מלח, טימין, עלה דפנה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 7 1/2 שעות, או על גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את האפונה וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך