בישול איטי: תבשיל בקר קלאסי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בישול איטי: נזיד בקר קלאסי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, עלי טימין, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל בשר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר בישול איטי), קלאסי בשר מבושל איטי ומרק שעורה, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כמה כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את הבשר, כמה חתיכות בכל פעם, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
העברה לבישול איטי 4-6 ליטר.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים על אש בינונית עד למכרז, כ -10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומעילים את הבצל; מעבירים לתנור.
יוצקים את היין למחבת לגרד את כל חתיכות השחמה; להוסיף את התנור. מערבבים את תפוחי האדמה, גזר, מרק, מלח, טימין, עלה דפנה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 7 1/2 שעות, או על גבוה במשך 4 שעות.
מוסיף את האפונה וחום דרך.