קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר

בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר
בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 355 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל, עלי אזובית, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר, בישול איטי טורקיה Herbed ותבשיל אורז בר (בישול 2), ו טורקיה בישול איטי ותבשיל אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך. מערבבים בטורקיה. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה הוא חום. מערבבים בצל, גזר וסלרי. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ב 3 1/2-כדי 6-ליטר סיר איטי, לנצח 1 פחית של מרק ואת המרק עם חוט whisk עד חלקה. מערבבים פחית הנותרים של מרק, מיורן ופלפל. מערבבים בתערובת טורקיה ואורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
מרז ' ורםמרז ' ורם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
כיסוי ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 30 דקות.
4
הפחת חום להגדרה נמוכה. מבשלים 6 עד 7 שעות או עד אורז רך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל