בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר
בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 355 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל, עלי אזובית, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר, בישול איטי טורקיה Herbed ותבשיל אורז בר (בישול 2), ו טורקיה בישול איטי ותבשיל אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך. מערבבים בטורקיה. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה הוא חום. מערבבים בצל, גזר וסלרי. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם; לנקז.
ב 3 1/2-כדי 6-ליטר סיר איטי, לנצח 1 פחית של מרק ואת המרק עם חוט whisk עד חלקה. מערבבים פחית הנותרים של מרק, מיורן ופלפל. מערבבים בתערובת טורקיה ואורז בר.
כיסוי ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 30 דקות.
הפחת חום להגדרה נמוכה. מבשלים 6 עד 7 שעות או עד אורז רך ונוזל נספג.