בישול כפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל את הבישול הכפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, שיני שום, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 15 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בישול כפרי של איטליה": ריגטוני עם כרובית, בישול כפרי של Orecchiette של איטליה עם ברוקולי Rabe, ו בישול כפרי של כבדי עוף בגריל של איטליה עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בזהירות להסיר את הגבעולים מן הפטריות ולהניח את הכובעים בצד. לרכך את הגבעולים ולערבב אותם עם פטרוזיליה ושום.
שימוש בשמן, בנדיבות משמנים את הצדדים ואת התחתית של צלחת אפייה רחבה, רדודה עם כיסוי הדוק. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבות חופפות על החלק התחתון של המנה, המלחה כל שכבה.
מפזרים חצי תערובת הפטרוזיליה על תפוחי האדמה, ולאחר מכן לסדר את כובעי הפטריות, בצד כובע, בשכבה אחת על תפוחי האדמה.
מפזרים את תערובת הפטרוזיליה הנותרת על הפטריות.
לאטום את צלחת האפייה בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן העליון את המנה עם הכיסוי שלה.
אופים עד תפוחי אדמה ופטריות רכות, על 1 שעה.