קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםסלט
מגזין

בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז

בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז
בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שן שום, עלה דפנה, עדשים ירוקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, בישול מן Glossies: סלט עם צ'יפס Pancetta, קלוי, ו סלט ירוק עם ויניגרט אגוזים.

הוראות

1
עטפו את הפלפלים השחורים, עלי פטרוזיליה, עלי קורנית, ציפורן ועלי דפנה בחתיכת גבינה. קשור את הכותנה היטב עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז את כל אבל 3 כפות של שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את גזר חתוך ובצל ואת שום טחון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף את צרור עשבי תיבול, ציר עוף, ועדשים ירוקות ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד העדשים רכים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את העדשים, להעביר אותם לקערה גדולה ולהשליך את צרור עשב; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את שמן אגוזי לוז עם חומץ שרי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את vinaigrette אגוזי לוז על העדשים ולהוסיף את שאלוט. לזרוק את הסלט עד העדשים מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים סלט עדשים חם.
מרכיבים שתצטרך
10
הפוך קדימה: סלט זה יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 1 יום.
11
תן לסלט לחזור לטמפרטורת החדר, או לחמם מחדש לפני ההגשה.