בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז
בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שן שום, עלה דפנה, עדשים ירוקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, בישול מן Glossies: סלט עם צ'יפס Pancetta, קלוי, ו סלט ירוק עם ויניגרט אגוזים.
הוראות
עטפו את הפלפלים השחורים, עלי פטרוזיליה, עלי קורנית, ציפורן ועלי דפנה בחתיכת גבינה. קשור את הכותנה היטב עם חוט.
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות.
לנקז את כל אבל 3 כפות של שומן בייקון.
מוסיפים את גזר חתוך ובצל ואת שום טחון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
הוסף את צרור עשבי תיבול, ציר עוף, ועדשים ירוקות ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד העדשים רכים, כ -30 דקות.
מסננים את העדשים, להעביר אותם לקערה גדולה ולהשליך את צרור עשב; להתחמם.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את שמן אגוזי לוז עם חומץ שרי ומתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים את vinaigrette אגוזי לוז על העדשים ולהוסיף את שאלוט. לזרוק את הסלט עד העדשים מצופים באופן שווה.
הפוך קדימה: סלט זה יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 1 יום.
תן לסלט לחזור לטמפרטורת החדר, או לחמם מחדש לפני ההגשה.