בישול מן Glossies: פריטטה פריחת קישואים
בישול מן Glossies: פריטטה פריחת קישואים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל, ידית נדיבה של גבינת עיזים, פריחת קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריטטה פריחת קישואים פריטטה, בישול מן Glossies: עוגת קוקוס סיד מפתח, ו בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בעדינות לשטוף ולייבש פריחת קישואים. מטאטא Preheat.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; להפחית את החום בינוני ו sauté עד רך, על 4 דקות.
הוסף פריחה ו sauté רק עד נבול, פונה לעתים קרובות, על 1 דקה.
מורחים פרחים במחבת בשכבה אחת; להגדיל את החום בינוני-גבוה.
מוסיפים ביצים וחלבוני ביצה ומבשלים עד שמתחילים להגדיר מסביב לקצוות, מרימים פריטטה עם מרית גומי חסינת חום ומאפשרים לביצים לזרום מתחת. מפורר את גבינת העזים למחבת על גבי הביצים. המשך לבשל עד ביצים נקבעות ברכות, על 5 דקות.
העברת מחבת כדי broiler; broil עד העליון של frittata מוגדר, 1 דקה. תחליקי פריטטה על מגש.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.