בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין
בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם 3-1 / rustique, חמאה, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות, בישול מן Glossies: סלט עדשים ירוק עם ויניגרט אגוזי לוז, ו בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את ציפוי הפטרייה: להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות וקורנית. Sauté עד השחמה, כשמונה דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
כדי להפוך את ויניגרט טימין: למזג את החומץ, טימין, מיונז, שאלוט בבלנדר במשך 10 שניות. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף 1/2 כוס שמן זית; להתמזג עד כמעט חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.