בית בסגנון טאקו אל כומר (טאקו חזיר צ'ילה ואננס)
. נסו טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), אננס וטאקו חזיר צ'ילי ירוק, ו Ww 5 נקודות חזיר, אננס, טאקו צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים להרתיח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
הוסף guajillo ו pasilla chiles. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד צ ' יילס לרכך, כ 10 דקות; העברה לצלחת.
להסיר ולהשליך גזע וזרעים. בינתיים, קוצצים בגסות חצי בצל אחד; שומרים את החצי שנותר. מתח אננס; מילואים מיץ ופירות בנפרד.
להעביר guajillo, pasilla וצ ' ילי chipotle, חצי בצל קצוץ, שמורות מיץ אננס, חומץ, שום וכמון לקערה של מעבד מזון. מחית עד חלקה, על 2 דקות.
העברת תערובת צ ' ילה לסיר מעל חום בינוני גבוה. להביא את תערובת צ ' ילה לרתיחה; לבשל עד הדבק מאבד טעם בצל גולמי, על 2 דקות. העונה עם Adobo; מגניב. במיכל גדול עם מכסה, או בשקית ziptop גדולה, לשלב קוביות חזיר, מרינדה מקורר צ ' ילה ונתחי אננס שמורים; להעביר למקרר. להשרות לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסננים חזיר ואננס, משליכים מרינדה.
מוסיפים חזיר ואננס למחבת. מבשלים בקבוצות עד חום זהוב כהה מכל הצדדים ומבושלים דרך, על 15 דקות; להעביר צלחת הגשה גדולה.
בינתיים, דק לחתוך חצי בצל שנותר.
העברה בצל פרוס לקערה עם כוסברה.
מגישים תערובת חזיר ואננס בטורטיות חמות.
מקשטים טאקו חזיר עם כוסברה, בצל ולימונים.