בלו אפוי עוף ואורז
בלו אפוי עוף ואורז הכנת המתכון לוקחת כ 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, תערובת תבלינים, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: עוף אפוי קורדון בלו, עוף אפוי קורדון בלו, ו קורדון בלו עוף ואורז.
הוראות
מניחים ירכיים עוף בשקית גדולה resealable; יוצקים רוטב גבינה כחולה. מעיל עוף עם רוטב, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 4 שעות עד לילה.
מחממים תנור ל 420 מעלות F (216 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב סלרי בשמן חם במשך 1 דקה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל מבריק ורך, על 5 דקות. מערבבים שום; לבשל במשך 30 שניות.
העברת תערובת בצל לתבנית אפייה מוכנה; לחזור מחבת למבער.
יוצקים הנותרים 1 כף שמן זית למחבת; לבשל ומערבבים אורז בשמן החם עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
מערבבים מרק עוף, אורז וחומץ לתערובת הבצל בתבנית האפייה.
הסר עוף מן המרינדה ולסדר בתבנית האפייה, יצירת 2 שורות של ירכיים עוף זה לצד זה. תשליך את שאריות המרינדה.
מפזרים כל ירך עוף עם תיבול Cajun. מעיל ירכיים עוף עם 1 פירורי פאנקו כוס. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
הסר רדיד אלומיניום מן המנה. לרכך את עלי הסלרי השמורים.
מפזרים ירכיים עוף עם שאריות פירורי פאנקו 1/2 כוס ופרמזן-גבינת רומנו; מפזרים עלי סלרי טחון על פני עוף.
המשך לאפות עוף עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, כ -10 דקות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
הפעל את המטגן של התנור ועוף צלייה עד השחמה ופריך, 1 עד 3 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.