הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף בלטי, בריא יותר עוף balti, ו עוף ותרד בלטי.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מוסיפים את הבצל, שום ותפוח ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 5-8 דקות. מערבבים בממרח קארי.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מניחים את הירקות הטריים במחבת ומוסיפים את העגבניות והמניות. מערבבים 3 כפות של כוסברה. מביאים לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מניחים את המכסה ומבשלים חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את המכסה ומבשל עוד 20 דקות עד הירקות רכים הנוזל מופחת קצת. לא צריך להיות קצת נוזל שנותר, אבל לא יותר מדי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4
מערבבים 1 כף כוסברה לתוך יוגורט כדי להפוך raita. מצקת את הקארי לתוך קערות, טפטוף על כמה raita ומפזרים כוסברה נוספת.