הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף בלטי, בריא יותר עוף balti, ו עוף ותרד בלטי.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מוסיפים את הבצל, שום ותפוח ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 5-8 דקות. מערבבים בממרח קארי.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את הירקות הטריים במחבת ומוסיפים את העגבניות והמניות. מערבבים 3 כפות של כוסברה. מביאים לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מניחים את המכסה ומבשלים חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את המכסה ומבשל עוד 20 דקות עד הירקות רכים הנוזל מופחת קצת. לא צריך להיות קצת נוזל שנותר, אבל לא יותר מדי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4
מערבבים 1 כף כוסברה לתוך יוגורט כדי להפוך raita. מצקת את הקארי לתוך קערות, טפטוף על כמה raita ומפזרים כוסברה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב