הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף בלטי, בריא יותר עוף balti, ו עוף ותרד בלטי.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מוסיפים את הבצל, שום ותפוח ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 5-8 דקות. מערבבים בממרח קארי.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
שום גויה®
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הירקות הטריים במחבת ומוסיפים את העגבניות והמניות. מערבבים 3 כפות של כוסברה. מביאים לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מניחים את המכסה ומבשלים חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המכסה ומבשל עוד 20 דקות עד הירקות רכים הנוזל מופחת קצת. לא צריך להיות קצת נוזל שנותר, אבל לא יותר מדי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
מערבבים 1 כף כוסברה לתוך יוגורט כדי להפוך raita. מצקת את הקארי לתוך קערות, טפטוף על כמה raita ומפזרים כוסברה נוספת.