בלילת קינמון-טבול לחם צרפתי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך לערבב, חלב, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בלילת קינמון-טבול לחם צרפתי, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו קינמון טוסט קראנץ מצופה לחם מטוגן.
הוראות
מחממים מחבת או מחבת; גריז במידת הצורך.
בצלחת רדודה, מערבבים ביסקוויק לערבב, חלב, קינמון, וניל וביצים עד מעורבב. לטבול לחם לתוך הבלילה; לנקז הבלילה עודף בחזרה לקערה.
מבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מפזרים אבקת סוכר; לשרת עם סירופ.