קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות5
ציון בריאות5
מגזין

בלינצ'ס בייקון וגבינה

בלינצ'ס בייקון וגבינה
בלינצ'ס בייקון וגבינה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. 277 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להכות תערובת ביסקוויק, חלב, חמאה מומסת 2 של הביצים עם חוט להקציף עד מעורבב. ב 6-עד 7 אינץ מחבת או מחבת קרפ, חום 1 כף חמאה על חום בינוני עד מבעבע. עבור כל קרפ, יוצקים 2 כפות הבלילה למחבת. מיד להטות ולסובב מחבת עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. מחסנית קרפים עם נייר שעווה בין כל; לשמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קרפיםקרפים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה בינונית, לנצח הנותרים 6 ביצים ואת הקצפת עם מזלג או לטאטא עד מעורבב. מערבבים בגבינת שמנת, 1/4 כוס הבצל, המלח והפלפל. ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף של החמאה על חום בינוני רק עד שהוא מתחיל לרחוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים תערובת ביצה; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות אבל לא כל הזמן, עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
כף 3 כפות תערובת ביצה במרכז כל קרפ.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מפזרים בייקון. מקפלים צדדים וקצוות של קרפ מעל מילוי כדי ליצור מלבן. באותו מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף 5 בלינצ ' ס, צד התפר למטה, למחבת; לבשל 1 עד 2 דקות, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר למגש. חזור עם הנותרים 1 כף חמאה 5 בלינצ ' ס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
מפזרים גבינת צ ' דר ובצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק