קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בלינצ'ס גבינה של מרילין

בלינצ'ס גבינה של מרילין
נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים, חלב, ביצים, חמאה מומסת, 1/2 כפית מלח, 1 כפית תמצית וניל, וקמח במיכל של בלנדר, ומתמזגים עד לתערובת יוצרת בלילה חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה, ומקררים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
נקה את מיכל בלנדר, ולאחר מכן להוסיף את גבינת קוטג', גבינת חקלאים, שמנת חמוצה, סוכר, 1 כפית תמצית וניל, וקמצוץ 1 של מלח. דופק את תערובת המילוי כמה פעמים לשלב, ולאחר מכן להתמזג עד המילוי הוא חלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני עד שהקצף נעלם מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים על 2 כפות של הבלילה לתוך המחבת המחוממת, ומערבלים את המחבת כדי מעיל התחתון לחלוטין. מבשלים עד הקרפ הוא אטום ולהגדיר, 1 עד 2 דקות, ולהניח בצד, בצד לא מבושל למטה, על צלחת מרופדת בנייר שעווה. חזור עם שאר הבלילה, החמאה המחבת כל כמה קרפים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי למלא, מניחים קרפ מולך על משטח עבודה עם הצד מבושל למעלה, ומניחים על 1 1/2 כפות של גבינה מילוי על 1 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של קרפ. מקפלים את הקצה העליון של קרפ מעל המילוי, ומקפלים את שני הצדדים פנימה כדי לסגור לחלוטין את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
מגלגלים את הקרפ כדי לאטום את המילוי, מה שהופך את גליל קומפקטי מלא.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
ממיסים 1 כפית חמאה, או לפי הצורך, במחבת מעל חום בינוני-נמוך. מחבת מטגנים את הבלינצ ' ס משני הצדדים עד למילוי כתמים חמים וחומים מופיעים על הקרפ, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף