בלנדר ליקר ביצים
בלנדר ליקר ביצים הוא צמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו קרח, רום ישן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בלנדר תוצרת בית רוטב אנצ'ילדה + בלנדר גורמה וולף בגידה, קל בלנדר שוקולד מוס (ו וולף גורמה ביצועים גבוהים בלנדר בגידה), ו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים וחלמון ביצה בבלנדר להתמזג על המהירות הנמוכה ביותר עד שבור. עם הבלנדר פועל, לאט להוסיף את הסוכר להתמזג עד משולב לחלוטין ואת התערובת התבהרה בצבע, על 30 שניות.לאט לאט לשפוך את החלב, רום, בורבון ולהמשיך מיזוג עד בשילוב, על 1 דקה בסך הכל. לאט להוסיף את הקרם ולהמשיך מיזוג עד מקציף בשילוב, על 1 דקה בסך הכל.מקררים את הקנקן בבלנדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. רגע לפני ההגשה, להתמזג בקצרה על מהירות נמוכה כדי לאוורר ו recombine.
מגישים על קרח, עקף עם אגוז מוסקט מגורד טרי.