בלנדר מקרוני וגבינה
. אם יש לך נבט חיטה, אבקת חרדל, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תבשיל 2 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז היטב לשפוך לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
בינתיים, מניחים את גבינת צ ' דר, חלב חם, קמח, בצל, רוטב ווסטרשייר, פלפל, מלח, אבקת חרדל, ואבקת שום בקערה של בלנדר. תערובת עד גבינה נמסה בצל קצוץ דק.
יוצקים תערובת גבינה על מקרוני.
מפזרים למעלה עם נבט חיטה וגבינת פרמזן.