בלנדר קרפים
בלנדר קרפים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 56 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם ביצה, חלב, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: בלנדר תוצרת בית רוטב אנצ'ילדה + בלנדר גורמה וולף בגידה, קל בלנדר שוקולד מוס (ו וולף גורמה ביצועים גבוהים בלנדר בגידה), ו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל.
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, חלב, סוכר וביצה בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך קערה; מכסים ומקררים 30 דקות.
מניחים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל; לבשל 10 שניות בצד השני.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב. חזור על הליך עד כל הבלילה משמשת, ערבוב הבלילה בין קרפים. מחסנית קרפים בין שכבות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
הערה: מחבת מעיל עם ספריי בישול רק לפי הצורך בעת בישול קרפים. כדי להתקדם, שכבת קרפים בין גיליונות של נייר שעווה, ולאחסן בשקית zip-top במקרר.