בלנקה דה וו
Blanquette de Veau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם עמילן תירס, בצל, כתף עגל עצמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Blanquette של עגל, Blanquette עגל, ו Piccata De Veau È La Poutargue (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בשר ולמקם במחבת 5 עד 6 ליטר.
מוסיפים מרק, גזר, ציפורן, עלי דפנה ופלפל. מביאים לרתיחה על חום גבוה, כיסוי, ומבשלים בעדינות עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 1 עד 1 1/4 שעות.
בינתיים, לשטוף פטריות; לקצץ ולהשליך קצות גזע דהוי. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, להמס חמאה; להוסיף פטריות ובצל, לערבב, לכסות, לבשל, מחבת רועדת או ערבוב לעתים קרובות, עד מיצי פטריות התאדו וירקות מתחילים חום, כ 15 דקות.
כאשר עגל הוא רך, להעביר בשר ותבלינים עם כפית מחוררת למחבת עם פטריות ובצל (mounding, במידת הצורך); להשליך ציפורן ועלי דפנה אם תרצה בכך.
מוסיפים קליפת לימון ושמנת למרק במחבת 5 עד 6 ליטר ומרתיחים, חשופים, מעל חום גבוה עד מופחת ל 3 כוסות, 10 עד 15 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.
בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 2 כפות מים עד חלקה; מערבבים לתוך מיצי עגל רותחים.
מוסיפים מיץ לימון ואת הבשר והירקות; מערבבים בעדינות עד הבשר חם, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח לפי הטעם ונזיד מצקת לקערות רחבות