קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

בלנקה דה וו

בלנקה דה וו
Blanquette de Veau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם עמילן תירס, בצל, כתף עגל עצמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Blanquette של עגל, Blanquette עגל, ו Piccata De Veau È La Poutargue (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף בשר ולמקם במחבת 5 עד 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מרק, גזר, ציפורן, עלי דפנה ופלפל. מביאים לרתיחה על חום גבוה, כיסוי, ומבשלים בעדינות עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 1 עד 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
בינתיים, לשטוף פטריות; לקצץ ולהשליך קצות גזע דהוי. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, להמס חמאה; להוסיף פטריות ובצל, לערבב, לכסות, לבשל, מחבת רועדת או ערבוב לעתים קרובות, עד מיצי פטריות התאדו וירקות מתחילים חום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום.
5
כאשר עגל הוא רך, להעביר בשר ותבלינים עם כפית מחוררת למחבת עם פטריות ובצל (mounding, במידת הצורך); להשליך ציפורן ועלי דפנה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים קליפת לימון ושמנת למרק במחבת 5 עד 6 ליטר ומרתיחים, חשופים, מעל חום גבוה עד מופחת ל 3 כוסות, 10 עד 15 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 2 כפות מים עד חלקה; מערבבים לתוך מיצי עגל רותחים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים מיץ לימון ואת הבשר והירקות; מערבבים בעדינות עד הבשר חם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מוסיפים מלח לפי הטעם ונזיד מצקת לקערות רחבות
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת