Blanquette de Veau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם עמילן תירס, בצל, כתף עגל עצמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Blanquette של עגל, Blanquette עגל, ו Piccata De Veau È La Poutargue (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף בשר ולמקם במחבת 5 עד 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מרק, גזר, ציפורן, עלי דפנה ופלפל. מביאים לרתיחה על חום גבוה, כיסוי, ומבשלים בעדינות עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 1 עד 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
3
בינתיים, לשטוף פטריות; לקצץ ולהשליך קצות גזע דהוי. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, להמס חמאה; להוסיף פטריות ובצל, לערבב, לכסות, לבשל, מחבת רועדת או ערבוב לעתים קרובות, עד מיצי פטריות התאדו וירקות מתחילים חום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום.
5
כאשר עגל הוא רך, להעביר בשר ותבלינים עם כפית מחוררת למחבת עם פטריות ובצל (mounding, במידת הצורך); להשליך ציפורן ועלי דפנה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים קליפת לימון ושמנת למרק במחבת 5 עד 6 ליטר ומרתיחים, חשופים, מעל חום גבוה עד מופחת ל 3 כוסות, 10 עד 15 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 2 כפות מים עד חלקה; מערבבים לתוך מיצי עגל רותחים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים מיץ לימון ואת הבשר והירקות; מערבבים בעדינות עד הבשר חם, 2 עד 3 דקות.