קושיקל
מוכן ב7 דק.
מנות2
ציון בריאות42
מגזין

בלסמי אש קלויה עגבניות ברוסקטה עם מוצרלה באפלו

בלסמי אש קלויה עגבניות ברוסקטה עם מוצרלה באפלו
המתכון בלסמי אש קלוי עגבניות ברוסקטה עם Mozzarellan באפלו מוכן תוך כ 7 דקות, והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 654 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך באגט, שמן זית, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עגבניות צלויות באש וברוסקטה זית, עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה, ו מוצרלה באפלו עם שזיפים בלסמיים מזוגגים, צנוברים ונענע.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.