לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו (בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מרק קרם אספרגוס. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 638 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שימורים של עגבניות, מלח, חומץ בלסמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 17 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אספרגוס בסיבוב , מרק עגבניות צלויות עם ציפוי קורי עכביש ומרק עגבניות שמנת עם ציפוי קורי עכביש .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את השמן לסיר בינוני ומחממים על אש בינונית.
מוסיפים בצל וגבעולי אספרגוס ומטגנים 5 דקות. מערבבים פנימה את החלב והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים להתבשל עוד 5 דקות. יוצקים בזהירות לבלנדר ומטגנים, או טוחנים בעזרת בלנדר ידני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים חזרה לסיר דרך מסננת רשת דקה ומחזירים את הסיר לאש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
טורפים פנימה את מרק תפוחי האדמה ואת השמנת החמוצה ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומגישים.