קושיקשה
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מרק קרם אספרגוס

(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מרק קרם אספרגוס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו (בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מרק קרם אספרגוס. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 638 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שימורים של עגבניות, מלח, חומץ בלסמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 17 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 70% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אספרגוס בסיבוב , מרק עגבניות צלויות עם ציפוי קורי עכביש ומרק עגבניות שמנת עם ציפוי קורי עכביש .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את השמן לסיר בינוני ומחממים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים בצל וגבעולי אספרגוס ומטגנים 5 דקות. מערבבים פנימה את החלב והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים להתבשל עוד 5 דקות. יוצקים בזהירות לבלנדר ומטגנים, או טוחנים בעזרת בלנדר ידני.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים חזרה לסיר דרך מסננת רשת דקה ומחזירים את הסיר לאש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
טורפים פנימה את מרק תפוחי האדמה ואת השמנת החמוצה ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
מרק תפוחי אדמהמרק תפוחי אדמה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את בצק הפאי הקפוא על תבנית אפייה. דוקרים את תחתית הבצק במזלג ואופים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מטגנים את הבייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוציאים את הבייקון ומסננים על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מוסיפים קצוות בצל ואספרגוס למחבת עם שומן הבייקון ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
בקערה גדולה טורפים יחד ריקוטה, חלב וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים פטרוזיליה, מחצית מהעגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
13
מוסיפים את תערובת האספרגוס והבצל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
14
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הקרום המוכן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות או עד שהמילוי מתייצב והטארט שחום קלות מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מוציאים מהתנור ומצננים 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
18
בקערה קטנה זורקים את שאר העגבניות עם הבזיליקום, החומץ הבלסמי ומתבלים בקורט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
מגישים כקישוט לטארט.

מרכיבים

1חבורהfresh asparagus tips, reserve stems for another usefresh asparagus tips, reserve stems for another use22 כפות חמאה מומסתבייקון, קצוץבייקון, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0פלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבול411פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות היטב, מחולקותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות היטב, מחולקות2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1-2 כפות שמן זית כתית מעולהמרק תפוחי אדמה מוקרםמרק תפוחי אדמה מוקרם2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים1גבינת פרמזן מגוררתעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים611 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות4881 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ19 אינץ9 אינץ ' קרום עוגה קפוא9 אינץ ' קרום עוגה קפוא124פלפל האבנרו1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח, ועוד לתיבולמלח, ועוד לתיבול4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפלמלח ופלפל2קרום: פירורי קרקר גרהם3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות80פלפל האבנרובצל צהוב קצוץבצל צהוב קצוץ