בלקברי, דבש ויוגורט פופס
בלקברי, דבש ויוגורט פופס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מכולות אוכמניות, דבש, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. נסו בלקברי, דבש ויוגורט פופס, פרוזן בלקברי קי ליים יוגורט פופס, ו אוכמניות טריות-ג'ינג'ר יוגורט פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 2/3 כוס מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
העברת סירופ פשוט לקערה קטנה וצינה עד קר, על 1 שעה.
מניחים אוכמניות במעבד; pureuntil חלקה.
יוצקים מחית אוכמניות intostrainer להגדיר מעל קערה בינונית. באמצעות rubberspatula, לחץ על מוצקים כדי לחלץ muchpuree ככל האפשר. להשליך זרעים מסננת.מידה 2 כוסות מחית אוכמניות ומניחים בקערה בינונית אחרת עבור pops (שמור כל מחית הנותרים לשימוש אחר).
מוסיפים סירופ פשוט צונן, יוגורט, דבש, ומיץ לימון כדי פירה; להקציף כדי להתמזג.
מחלקים תערובת בין 10 תבניות (כל אחד על 1/3 - עד 1/2-קיבולת כוס). למעלה עם כיסוי עובש, אם זמין, והכנס מקל לתוך כל אחד. (אם הכיסוי אינו זמין, לכסות את החלק העליון של עובש עם פלסטיק לעטוף, משיכת מתוח; להקפיא עד קפוא חלקית, ולאחר מכן להכניס מקל לתוך מרכז פלסטיק לעטוף לתוך תערובת פופ בכל.) אבא הקפאה עד המשרד, לפחות 8 שעות או לילה.
לטבול בתחתית עובש למים חמים 10 עד 15 שניות כדי לשחרר פופס.