במיה אגוזים
זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אם יש לך תערובת אפייה, בוטנים קלויים יבשים, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ההיסטוריה הסודית של מרק במיה-במיה, אגוזים, ו נזיר משוגע (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק במיה עם מלח, ולתת לעמוד 20 דקות.
הוסף ביצה לבן, ערבוב מעיל. מערבבים יחד תערובת אפייה והבא 2 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים במיה, משליכים למעיל; לחץ בעדינות על תערובת בוטנים על במיה, מתנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתוך תנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק; חום 37
במיה מטגנים, בקבוצות, 2 עד 4 דקות או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר.
* 1 (16-oz.) חבילה לחתוך קפוא במיה, מופשר, ניתן להחליף.