במיה כבושה
במיה כבושה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 200 מנות. עם 3 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ, שיני שום, תרמילי במיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה.
הוראות
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, לשטוף במיה וגבעולים לקצץ, משאיר כובעים ללא פגע.
שלב חומץ, מלח, זרעי שמיר, ו 3 כוסות מים בסיר נירוסטה גדול. מביאים לרתיחה.
מקום 1 שן שום, אם תרצה, 1 פלפל חריף חצי בכל צנצנת חמה. לארוז במיה תרמילים בחוזקה בצנצנות, הצבת כמה קצה גזע למטה וכמה גזע בסופו של דבר ולהשאיר 1/2 אינץ ' headspace. מכסים במיה עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.