קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות58
מגזין

במיה כבושה

במיה כבושה
במיה כבושה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 165 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, במיה, צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. נסו במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לארוז את במיה, צ ' ילי, עלי דפנה שיני שום לתוך 2 צנצנות מעוקר, 1-ליטר שימורים.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חצי מזרעי השמיר, זרעי כוסברה ופלפל לכל צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר בינוני, לשלב את המים, חומץ ומלח ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את המלח מעל במיה, משאיר 1/2 אינץ ' של שטח בחלק העליון. סגור את הצנצנת עם מכסים וטבעות.
מרכיבים שתצטרך
5
כדי לעבד, מרתיחים את הצנצנות ב 212 במשך 10 דקות (ראה שימורים 101).
6
תן מגניב לטמפרטורת החדר לשרת מיד או לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.