במיה כבושה
במיה כבושה יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 165 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, במיה, צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. נסו במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה (מתכונים דומים).
הוראות
לארוז את במיה, צ ' ילי, עלי דפנה שיני שום לתוך 2 צנצנות מעוקר, 1-ליטר שימורים.
מוסיפים חצי מזרעי השמיר, זרעי כוסברה ופלפל לכל צנצנת.
בסיר בינוני, לשלב את המים, חומץ ומלח ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
יוצקים את המלח מעל במיה, משאיר 1/2 אינץ ' של שטח בחלק העליון. סגור את הצנצנת עם מכסים וטבעות.
כדי לעבד, מרתיחים את הצנצנות ב 212 במשך 10 דקות (ראה שימורים 101).
תן מגניב לטמפרטורת החדר לשרת מיד או לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.