במיה פרמזן
במיה של פרמזן עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים באיטלקית, תיבול יווני, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 89%. נסו במיה מטוגנת בציפוי פרמזן פריך, ההיסטוריה הסודית של במיה-מרק במיה, ו עוגת תפוחים צ'דר פרמזן וגבינת פרמזן מאמא פרנצ' סקה (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים במיה בשמן חם במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה 5 עד 6 דקות או עד שהיא רכה.
מפזרים פירורי לחם ותבלינים, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות.
מפזרים גבינת פרמזן ומגישים מיד.
במיה קריאולית עם נקניק מעושן: להשמיט גבינת פרמזן. תחליף 1 כפית. תיבול קריאולי עבור 2 כפית. תיבול יווני.
חותכים 1 ליברות. נקניק מעושן באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ומקפיצים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה 7 עד 8 דקות או עד להזהבה.
הסר נקניק מהמחבת, ולנגב מחבת נקייה. המשך במתכון לפי ההוראות; מערבבים פנימה נקניק.
מגישים מיד. הכנה: 10 דקות., לבשל: 15 דקות.