קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

בנגלדומפה וופודו (מוקפץ תפוחי אדמה)

בנגלדומפה וופודו (מוקפץ תפוחי אדמה)
בנגלדומפה וופודו (מוקפץ תפוחי אדמה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני יש 226 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פלפלים צ'ילי, תפוחי אדמה, עלי קאריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף וברוקולי מוקפצים, מוקפץ בקר וברוקולי, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה. מטגנים בשמן החם את פלפלי הצ ' ילי האדומים המיובשים, זרעי הכמון, אוראד דאל וזרעי החרדל עד שהזרעים מתחילים להתפזר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום מיובשפלפל צ ' ילי אדום מיובש
זרעי חרדלזרעי חרדל
זרעי כמוןזרעי כמון
אורד דאלאורד דאל
זרעיםזרעים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את עלי הקארי וממשיכים לבשל עוד 30 שניות. מערבבים את תפוחי האדמה לתערובת. מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
3
מפזרים את הפלפל האדום ואבקת הכמון על תפוחי האדמה; מבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
פלפל אדוםפלפל אדום
תפוח אדמהתפוח אדמה

ציוד