בנגלדומפה וופודו (מוקפץ תפוחי אדמה)
בנגלדומפה וופודו (מוקפץ תפוחי אדמה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני יש 226 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פלפלים צ'ילי, תפוחי אדמה, עלי קאריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף וברוקולי מוקפצים, מוקפץ בקר וברוקולי, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. מטגנים בשמן החם את פלפלי הצ ' ילי האדומים המיובשים, זרעי הכמון, אוראד דאל וזרעי החרדל עד שהזרעים מתחילים להתפזר.
מוסיפים את עלי הקארי וממשיכים לבשל עוד 30 שניות. מערבבים את תפוחי האדמה לתערובת. מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מפזרים את הפלפל האדום ואבקת הכמון על תפוחי האדמה; מבשלים עוד 2 עד 3 דקות.