קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה
בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 84 גרם שומן. אם יש לכם חלב, ניוקי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס קלוי עם רוטב שמפניה-שאלוט, קנלוני ממולא סקווש ברוטב שאלוט קלוי, ו לחמניות טונה עם רוטב שאלוט-ווסאבי קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
זורקים שאלוט פרוס עם שמן זית בסיר כבד או בתנור הולנדי עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מסדרים נקניקיות על גבי תערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהנקניק כבר לא ורוד במרכז, והופכים נקניקיות מדי פעם להשחמה אחידה, 25 עד 30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מעבירים נקניקיות לפלטה; מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
ממיסים חמאה בסיר המשמש לבישול הנקניקיה על אש בינונית. מערבבים חלב ומביאים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מערבבים בהדרגה כ -3 / 4 מתערובת הגבינה האיטלקית עד להמסה; שמרו את הגבינה שנותרה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
הסר רוטב גבינה מהאש, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הניוקי ברתיחה עד שהוא צף למעלה, כ -3 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מגישים נקניק וניוקי בציפוי רוטב גבינה ומפזרים גבינה ובזיליקום שמורים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ניוקיניוקי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.