קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה
בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 84 גרם שומן. אם יש לכם חלב, ניוקי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס קלוי עם רוטב שמפניה-שאלוט, קנלוני ממולא סקווש ברוטב שאלוט קלוי, ו לחמניות טונה עם רוטב שאלוט-ווסאבי קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
זורקים שאלוט פרוס עם שמן זית בסיר כבד או בתנור הולנדי עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מסדרים נקניקיות על גבי תערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהנקניק כבר לא ורוד במרכז, והופכים נקניקיות מדי פעם להשחמה אחידה, 25 עד 30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מעבירים נקניקיות לפלטה; מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
ממיסים חמאה בסיר המשמש לבישול הנקניקיה על אש בינונית. מערבבים חלב ומביאים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מערבבים בהדרגה כ -3 / 4 מתערובת הגבינה האיטלקית עד להמסה; שמרו את הגבינה שנותרה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
הסר רוטב גבינה מהאש, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הניוקי ברתיחה עד שהוא צף למעלה, כ -3 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מגישים נקניק וניוקי בציפוי רוטב גבינה ומפזרים גבינה ובזיליקום שמורים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ניוקיניוקי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.