קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה

בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה
בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 84 גרם שומן. אם יש לכם חלב, ניוקי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס קלוי עם רוטב שמפניה-שאלוט, קנלוני ממולא סקווש ברוטב שאלוט קלוי, ו לחמניות טונה עם רוטב שאלוט-ווסאבי קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זורקים שאלוט פרוס עם שמן זית בסיר כבד או בתנור הולנדי עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מסדרים נקניקיות על גבי תערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהנקניק כבר לא ורוד במרכז, והופכים נקניקיות מדי פעם להשחמה אחידה, 25 עד 30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מעבירים נקניקיות לפלטה; מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
ממיסים חמאה בסיר המשמש לבישול הנקניקיה על אש בינונית. מערבבים חלב ומביאים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מערבבים בהדרגה כ -3 / 4 מתערובת הגבינה האיטלקית עד להמסה; שמרו את הגבינה שנותרה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
הסר רוטב גבינה מהאש, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הניוקי ברתיחה עד שהוא צף למעלה, כ -3 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים נקניק וניוקי בציפוי רוטב גבינה ומפזרים גבינה ובזיליקום שמורים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
ניוקיניוקי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.