בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה
בנגרס וניוקי עם שאלוט קלוי ורוטב גבינה עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1104 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 84 גרם שומן. אם יש לכם חלב, ניוקי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס קלוי עם רוטב שמפניה-שאלוט, קנלוני ממולא סקווש ברוטב שאלוט קלוי, ו לחמניות טונה עם רוטב שאלוט-ווסאבי קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
זורקים שאלוט פרוס עם שמן זית בסיר כבד או בתנור הולנדי עד לציפוי טוב.
מסדרים נקניקיות על גבי תערובת שאלוט.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהנקניק כבר לא ורוד במרכז, והופכים נקניקיות מדי פעם להשחמה אחידה, 25 עד 30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מעבירים נקניקיות לפלטה; מכסים ומניחים בצד.
ממיסים חמאה בסיר המשמש לבישול הנקניקיה על אש בינונית. מערבבים חלב ומביאים לרתיחה נמוכה.
מערבבים בהדרגה כ -3 / 4 מתערובת הגבינה האיטלקית עד להמסה; שמרו את הגבינה שנותרה לציפוי.
הסר רוטב גבינה מהאש, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על רוטב חלק.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הניוקי ברתיחה עד שהוא צף למעלה, כ -3 דקות; מסננים.
מגישים נקניק וניוקי בציפוי רוטב גבינה ומפזרים גבינה ובזיליקום שמורים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה ( מגנום). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.