בניית עוגת זנגביל
בניית עוגת זנגביל היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 7072 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 212 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מולסה, זנגביל טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בניית הטריז, אבני בניין עוגות, ו סלט קייל קשת בונה עצם עם תפוזים טריים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
להמיס קיצור בסיר גדול מספיק כדי לערבב את הבצק.
שלב את הקמח, מלח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר; בהדרגה לערבב לתוך המחבת, באמצעות הידיים שלך לעבוד קצת האחרון. הבצק צריך להיות נוקשה.
על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ', וחותכים לפי הצורך. ודא gingerbread הוא עובי אחיד, או הקצוות עשויים לשרוף לפני המרכז נעשה.
מניחים חתיכות על סדינים עוגיות.
אופים במשך 13 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש.
תן מגניב במשך כמה דקות על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להסיר מדפים כדי לסיים קירור.
כאשר עוגת הזנגביל התקררה לחלוטין, להפוך את מלט הזיגוג. בקערה בינונית, מערבבים יחד סוכר וקרם של טרטר.
מוסיפים חלבונים ווניל. הכה במהירות גבוהה עד ציפוי מחזיק את צורתו. אם יש צורך, להוסיף סוכר ' ממתקים יותר כדי לעבות את הדובדבן. מכסים ציפוי עם מטלית לחה כדי למנוע ייבוש.