בננה, אגוזי לוז שוקולד וקרפ קש תפוחי אדמה
בננה, אגוזי לוז שוקולד וקרפ קש תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 269 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך קמח, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד-אגוזי לוז וקרפ בננה, עוגת קרם אגוזי לוז שוקולד קרפ / / Blendtec, ו בננה שוקולד קרפ (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והמלח יחד.
להקציף את החלב, שמנת, חמאה וביצה עד חלקה. מכסים את הקערה ומקררים, כ 1 שעה.
הוסף טפיחה של חמאה למחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
הוסף 2 אונקיות של הבלילה וסיבוב סביב מעיל המחבת בשכבה דקה אפילו. מבשלים עד חום זהוב בהיר, על 1 דקה. הפוך את קרפ עם מרית דגים או טרנר דק ומבשל, 15 עד 45 שניות.
להעביר את קרפ לצלחת ולחזור עם הבלילה הנותרת, הוספת חמאה יותר במידת הצורך.
מורחים כל קרפ עם מנת שוקולד נדיבה, פרוסות מחצי בננה וקומץ קשיות תפוחי אדמה.
להפשיל, סגירת שני הקצוות ולחתוך על הטיה.
מגישים מאובקים עם אבקת סוכר.