בננה בראון בטי
בננה בראון בטי היא תוספת צמחונית לקטו אובו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 261 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-7 גרם שומן כל אחת. תמורת 39 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, סוכר, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם ציון של 30%, המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: Peach Brown Betty, Apple Brown Betty, Apple Brown Betty.
הוראות
במחבת גדולה מערבבים 1/4 כוס מיץ תפוזים, סוכר וחמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לצבע קרמל בהיר, כ-3 דקות.
מוסיפים בננות ומערבבים בעדינות לאיחוד.
כפית מחצית מתערובת הבננה לשישה 6 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת מצופות בתרסיס בישול.
מפזרים על כל כף 1 כף פירורי לחם. משטחים עם יתרת תערובת הבננה. כף 2 כפות מיץ תפוזים שנותרו על כל אחד.
בקערה קטנה מערבבים את שיבולת השועל, הסוכר החום, קליפת התפוז, הקינמון והמלח; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מניחים רמקינים בתוך 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.