בננה ספליט קאפקייקס
המתכון בננה ספליט קאפקייקס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 257 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-480 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בננה ספליט קאפקייקס, בננה ספליט קאפקייקס, ו בננה ספליט קאפקייקס (מתכונים דומים).
הוראות
קאפקייקס: 1 1/2 כוסות קמח עצמי עולה 1/2 כוסות כל המטרה קמח 1 כוס (2 מקלות) חמאה ללא מלח, softened2 כוסות סוכר 4 ביצים גדולות, בחדר temperature1 כוס חלב 1 כוס בננה פירה1 כפית תמצית וניל
קרם בננה מילוי פודינג: 1 bananas1 כוס חלב 1 כוס שמנת כבדה כוס עמילן תירס כוס סוכר, בתוספת 2 כף סוכר 1 כף מלח כשר וניל
ציפוי קרם חמאה וניל קלאסי: * * תיקון נעשה על 5/23/11 כדי לשקף שגיאת הקלדה על חלק תמצית הוניל *5 לובן ביצה גדול 11/2 מקלות סוכר 4 מקלות חמאה מלוחים, חתוכים לקוביות ו softened1 / 4 כפית מלח 1/2 כפית וניל חלץ
רוטב טבילה שוקולד: 2/3 כוסות שוקולד מריר 2 כפות שמנת כבדה 4 כפות אבקת סוכר, מנופה 5-8 כפות מים, חם
בקערה, להוסיף שני קמחים ו להקציף לשלב; להפריש. בקערה אחרת קרם החמאה על מהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד רכות, כשלוש דקות.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת; להפריש. בקערה אחרת להוסיף חלב, מחית בננה, ותמצית וניל לטאטא לשלב.
מוסיפים את המרכיבים היבשים בשלושה חלקים, לסירוגין עם תערובת חלב, בננה ווניל. עם כל תוספת, לנצח עד החומרים משולבים אבל לא לנצח יותר מדי. באמצעות מרית גומי, לגרד את הבלילה בקערה כדי לוודא את החומרים משולבים היטב. מלא את הקאפקייקס 3/4 מלא ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד בודק עוגה (קיסם) מוכנס לתוך מרכז הקאפקייק יוצא נקי. לקרר את הקאפקייקס בקופסאות במשך 15 דקות.
מניחים את כל החומרים בקערה מעבד מזון או בלנדר תהליך לשלב.
יוצקים תערובת לסיר מעל חום בינוני ומבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע, מוודא להקציף כל הזמן. המשך לבשל את התערובת עד שהוא מתעבה, על 5-7 דקות, או עד שהוא מצפה את הגב של כף.
מערבבים חלבונים ביצה וסוכר בקערה להציב מעל מים רותחים. להביא תערובת ל 150 מעלות F תוך לטאטא כל הזמן.
תערובת העברה לעמוד מיקסר קערה, מצויד מצורף whisk והכה על מהירות בינונית עד תערובת מתקררת וזוגות נפח.
מוסיפים חמאה חתיכה אחת בכל פעם, ערבוב לשלב לאחר כל תוספת.
מניחים שוקולד ושמנת כבדה בקערה מעל מים רותחים.
בואו שוקולד ושמנת לשבת במשך 2-3 דקות כדי להמיס מבלי לערבב. ואז לאט לערבב תערובת לשלב.
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
כדי למלא את הקאפקייקס: ליצור באר במרכז הקאפקייקס באמצעות תפוח corer, הקצה הגדול של קצה הקאפקייקס, או לגלף ביד באר באמצעות סכין קילוף. ממלאים היטב עם קרם בננה מילוי פודינג.
כדי להקפיא את העוגות: למלא שקית מאפה מצויד עם קצה עגול גדול ולהתחיל צנרת מבחוץ עובד למרכז כדי ליצור שכבה אחת אפילו. להקפיא cupcakes במשך 20 דקות לפני טבילה ברוטב שוקולד חם, כך ציפוי חמאה לא נמס.
הסר עוגות ומטבל ברוטב שוקולד חם, ולאחר מכן rim עם nonpareils. החזירו את הקאפקייקס למקפיא לחמש דקות לשוקולד.
הסר מהמקפיא ולסיים ציפוי צנרת על גבי ומקשטים עם דובדבן Maraschino.